Hej på er i bloggvärlden! Just nu sitter jag hemma hos kära barndomsvännen Louise (som har sommarstuga mitt över gatan) med en bit rabarberpaj och surfar lite, Jimmy åkte tillbaka till Stockholm i söndags och tog datorn med sig men som tur är kan jag blogga lite härifrån istället :-) Jag njuter verkligen av dagarna här i Rågårdsvik, mamma är här också och det är skönt med lite avlastning och i slutet på veckan kommer mina bröder upp igen. Jimmy kommer nog tillbaka hit på lördag, eventuellt kommer han att pendla lite mellan kusten och Stockholm under sommaren.

Jag har dock inte vågat mig på att bada ännu, vill helst inte hoppa i om det inte är mist 22 grader i vattnet så det kanske, kanske blir ett dopp i slutet på juli ;-) Men jag och Louise går långa promenader varje kväll ner till havet så jag får mitt behov av saltvatten tillgodosett ändå utan att behöva doppa i mig i sjutton grader kallt vatten...

Hoppas att ni alla har härliga junidagar med mycket sol, grillning, rosé och allt annat som hör sommaren till. Stor kram ♥

Bilden är lånad från arla.se
Klara

Vilka minnen man får! Njut på av sommaren på Rågårdsvik!

Caroline

Hej vännen! Ja, här har vi haft mycket roligt genom åren :-) När går du på semester? Blir det någon NY-resa? Vi måste ju boka ett datum snart också för tjejträff i stugan eller som plan B ett glas vin el.dyl. i Göteborg. Puss!

Klara

Ja, jag har bokat NY resan! Helt underbart! Åker den 12 juli. Har skrivit ett mail ang den 10juli, då vi kan ha tjejträff i min stuga. Kan du då? Pöss.

Anonym

Ciao!hur har du det?Kram Vickan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress