Grattis älskling!

publicerat i Njutbart;


Irma älskar att bläddra i böcker och noga studera alla bilder. Här sitter hon på Louises veranda (igår) och "läser" Babar :-)

Dagarna rusar förbi här i Rågårdsvik, solen gassar och dagtid är vi faktiskt inne ganska mycket med Irma. Varje morgon går jag, Jimmy och Irma en långpromenad innan det blir för varmt ute och på kvällarna blir det en runda till. Min stora passion förövrigt är att lösa korsord vilket jag gör på verandan så fort det ges möjlighet. Helst skall jag ha ett stort glas iskall jordgubbssaft bredvid mig också, det är en riktig höjdare :-)

Jimmy är pappaledig nu i fem veckor och jag har semester, förutom att vara här så kommer vi att åka ner till Göteborg några dagar samt till Öland där vi kommer att vara med Berit och Göran under vecka 29. Det är underbart att ha så många veckor tillsammans innan vardagen börjar igen. Jimmy är dessutom väldigt glad över att han nyligen rott hem sitt drömjobb på ett stort amerikanskt företag efter en lång rekryteringsprocess (sex intervjuer) och kommer påbörja detta i augusti. Jag kommer förmodligen att jobba två dagar i veckan under hösten samt vara fortsatt föräldraledig året ut.

Nu skall jag nog ta en glass (Hemglassbilen kommer en gång i veckan och ända sedan barnsben har det varit ett obligatoriskt inslag att traska dit och köpa hem några påsar blandade glassar att fylla frysen med) och lägga mig i en solstol på altanen med mitt senaste korsord. Hoppas att ni har en underbar kväll, puss på er ♥