Igår kom vår leverans från Middagsfrid, varannan vecka får vi två välfyllda kassar med (mestadels) närproducerade, ekologiska råvaror som genererar fyra härliga middagar och det är alltid lika roligt. Denna vecka kommer vi att laga:

* Quornfilé i krämig tomatsås
* Citronkyckling med ruccola och ugnsgratinerade tomater
* Grekisk lammgryta med couscous
* Kräftstjärtpasta med broccoli och sparris

Johanna

Åh nu blev jag sugen på att börja prenumerera på middagsfrid igen. Så bra och gott :-)

hoppas ni mår bra kram

Sjöstadsfröken

Hej! Det verkar vara väldigt bekvämt med middagsfrid, men kan man påverka själv vilken typ av mat man ska laga tex om det är något man inte gillar så mycket tex lamm? Tror jag ska prova din pasta med Laxsås någon dag, den låter god, tror att till och med sambon kan gilla lax i så fall. Kram Malin

Caroline

Johanna:

Du kan få recepten, idag har jag faktiskt lagat två rätter då jag haft kompisar på både lunch och middag. Det blev gott som vanligt :-) Kram, vi kan väl höras i morgon!

Caroline

Malin:

Hej! Vad jag vet så kan man inte påverka innehållet från Middagsfrid, varje leverans innehåller ingridienser till en fisk-, en kött-, en kyckling-, samt en vegetariskt rätt. Kolla in hemsidan, www.middagsfrid.se (den är rätt bra tycker jag). Kram!

Annelie

FramtidensMat har hemleverans på söndagar och vi fyller våra kassar med ekologiskt, närodlat och kravmärkta produkter. Uppge blogg så får ni 50 kr i rabatt på er första leverans.Ha det gott

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress