Bloggens första outfit


En bild på lördagskvällens outfit. Klänning från Pepe Jeans, kofta Lindex, halsband från Efva Attling, röda skor Nilsson.


Bilden är tagen i vårt fashionabla rum på vandrarhemmet i Eksjö där helgen har tillbringats på dop och festligheter. Kul med en liten minisemester så här innan hösten börjar :-)

God kväll! Ursäkta mitt blogguppehåll som beror dels på att lördagen och söndagen tillbringats på resande fot med min kompis Teresia samt att jag har blivit sjuk och varit rätt sliten det senaste dygnet. Tur att det kom igår och inte i lördags då vi var på dop samt kombinerad dop- och bröllopsfest hos Linda & John i Eksjö. Linda lärde jag känna (precis som Teresia) på Försäkringskassan 2005 då vi alla började samtidigt som sjukpenningbedömare. Fyra och ett halvt år senare är vi fortfarande goda vänner, alla tre har ganska tätt fått en dotter och massa annat spännande som bröllop har förstås också hänt under åren som gått :-)

Det blir nog inte roligare än så här idag är jag rädd, är fortfarande febrig (nej, jag misstänker inte svininfluensan) och trött så jag skall lägga mig strax. Ha en mysig kväll & på återseende, kramkram!!

Kommentarer :

#1: Josefine

Vad fin du är!kram!

skriven
#2: Ann-Louise

Vad kul med en outfit! Du ser så tjusig ut. Kul att ni hålla kontakten ni tjejer, man behöver vänner från olika håll.Tråkigt att du känner dig sjuk. Jag åkte på hockeyn för att komma från lite och tar nya tag i skolan i morgon med de triskande tonåringarna.Sov gott och kram!

skriven
#3: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlKramar //M

skriven
#4: Carolines hemligheter

Josefine:

Tack så mycket :-)Ha en toppentisdag, kram!!

skriven
#5: Carolines hemligheter

Ann-Louise:

Tackar! Visst är det viktigt med vänner på olika håll, jag hade sådan tur när jag flyttade upp till Stockholm att jag dels fick ett bra jobb nästan med en gång och att jag där träffade några härliga tjejer som jag haft/har mycket kul med under åren. Ibland har man flyt ;-)Hoppas att din tisdag blir bättre än dagen igår, kramar!!

skriven
#6: jessi

Vad fin du var i klänningen!!!

Kul att ens jobbarkompisar blir ens vänner!KRAM

skriven
#7: Carolines hemligheter

Tack så mycket :-) Visst är det är riktigt, riktigt roligt att fortfarande i vuxen ålder stöta på människor ibland som man bara klickar med och som blir nära och riktiga vänner!Kramkram & en fortsatt trevlig kväll!

skriven

Kommentera inlägget här :