Bloggens första outfit

publicerat i Personligt;

En bild på lördagskvällens outfit. Klänning från Pepe Jeans, kofta Lindex, halsband från Efva Attling, röda skor Nilsson.


Bilden är tagen i vårt fashionabla rum på vandrarhemmet i Eksjö där helgen har tillbringats på dop och festligheter. Kul med en liten minisemester så här innan hösten börjar :-)

God kväll! Ursäkta mitt blogguppehåll som beror dels på att lördagen och söndagen tillbringats på resande fot med min kompis Teresia samt att jag har blivit sjuk och varit rätt sliten det senaste dygnet. Tur att det kom igår och inte i lördags då vi var på dop samt kombinerad dop- och bröllopsfest hos Linda & John i Eksjö. Linda lärde jag känna (precis som Teresia) på Försäkringskassan 2005 då vi alla började samtidigt som sjukpenningbedömare. Fyra och ett halvt år senare är vi fortfarande goda vänner, alla tre har ganska tätt fått en dotter och massa annat spännande som bröllop har förstås också hänt under åren som gått :-)

Det blir nog inte roligare än så här idag är jag rädd, är fortfarande febrig (nej, jag misstänker inte svininfluensan) och trött så jag skall lägga mig strax. Ha en mysig kväll & på återseende, kramkram!!