Idag har jag en riktig slödag, gick i och för sig upp tidigt (07.30) och övningskörde med J en stund och därefter städade vi ett par timmar men utöver det har jag inte gjort mycket produktivt... J jobbar hela dagen och kvällen så jag är själv hemma idag och jag är kanske inte så bra på det längre ;-) Jag blir rastlös samtidigt som jag inte riktigt orkar ta mig för någonting + att jag går och småäter hela tiden vilket jag inte brukar göra. Har redan hunnit med en lakritspuck, en piggelin, en dubbel-center samt en skotte (en av mina favoritchokladbitar från Marabou), snacka om att jag kommer att bli en big mama om jag fortsätter i den här takten :-)

Nu ska jag läsa några bloggar och softa en stund (till), därefter tänkte jag göra en grekisk sallad till middag (jag och J åt middag på en grekisk restaurang igår och det är ju så jäkla gott med tzatziki, souvlaki, saganaki etc. så jag kör på det konceptet idag också). Får se om jag pluggar lite körkortsteori också, jättekul att göra på en lördagskväll (när resten av Sverige - inbillar jag mig - dricker vin på någon uteservering eller har mysiga grillfester vid havet)...

Nåja, jag har ju sällskap av bebben i alla fall (h♥n har nog party i livmodern bland allt choklad- och glass-smakande fostervatten...).

♥ Caroline ♥
Sanna

Ha en fin kväll :)

Caroline

Tack detsamma :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress