23 juni 2008

Nedräkning

Njutbart

Sista måndagen på jobbet innan semester, jihoo! Den här veckan känns dock helt ok, skall plocka undan och göra det sista så att jag kan lämna ett tomt skrivbord (i ordets rätta bemärkelse) på fredag när jag sticker på semester och därefter föräldraledighet.

Denna vecka innehåller dessutom ett antal trevliga aktiviteter:
* Klippning & färgning i eftermiddag
* Bio (SATC såklart) i morgon kväll
* En del shopping (lön på onsdag - härligt...)
* Manikyr på fredag
* Middag på Värmdö på fredag

Och sedan... på lördag åker jag X2000 (1:a klass med middag, var ju tvungen att lyxa till det lite...) ner till Göteborg för två veckors semester - framförallt - på västkusten. Underbart!!!

♥ Caroline ♥
Louise

Hej!

Va skont att du ar ok igen, blev orolig nar mamma sa att du blivit dalig. Som det ser ut nu sa landar vi i Gbg den 21 juli, ni har kanske akt tbks t sthlm da men ocksa mojligt att vi aker upp o halsar pa Calle mfl dar sa forhoppningsvis ses vi snart! =)

Jag ar ocksa en tjockis nu ;) ser inte fram emot den langa flighten via Hong kong men har en natts vila dar sa det ska la ga bra det med...

Kram

Caroline

Åh, vad synd att vi inte hinner ses på landet. Vi åker tillbaka i början på vecka 29 (om allt känns bra, annars åker vi nog upp lite tidigare) för då är jag i vecka 38 och längre än så vågar vi nog inte stanna på "fel" sida av landet... Hoppas att vi kan ses i Stockholm i annat fall. Sköt om dig och magen :-) Kram!

Anna B

Glöm inte solen när du åker ner! Ses på måndag!! Puss!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress