Gravid i vecka 13

publicerat i Bebis i magen;
image166

De flesta som känner mig vet vid det här laget att det bor en liten, liten bebis i min mage och det börjar kanske bli uppenbart utifrån senaste tidens inlägg att jag är gravid så jag känner att det är rätt tidpunkt att härmed berätta detta för hela (cyber)världen :-)

Den 5:e december fick vi reda på att jag är gravid efter några dagars misstankar och nyheten var självklart positiv men vi var också lite oförberedda på att det skulle ske så snabbt och dessutom innan bröllopet. Så nu kommer (om allt går väl) storken endast 8 månader efter bröllopet vilket framför allt J tycker är  väldigt festligt ;-)

Tack och lov började jag inte må illa innan bröllopet utan det tog fart i Barcelona, först i form av vinterkräksjukan och därefter på grund av graviditeten och det har hållit i sig fram tills igår (peppar, peppar...). Jag har mått ganska (läs: mycket) dåligt, kräkts upp till fem gånger dagligen och varit kroniskt trött och illamående sedan dess. Därav att de flesta aktiviteter i mitt liv, inklusive bloggen, har fått stryka på foten. All kraft har gått till att orka med jobbet så det har inte blivit mycket kvar till annat. Men jag vill poängtera att om jag låter gnällig nu så är det inte meningen, jag spyr gärna konstant i flera månader om bara bebisen mår bra i magen ♥

Igår och idag har jag dock mått bra och kännt mig pigg för första gången på länge och det är underbart. Jag har städat, fixat och umgåtts med vänner och jag hoppas på att jag nu går in i en lång och härlig period i graviditeten där jag mår bra och allt känns enkelt och roligt :-)

Ja, så nu kommer det framöver i bloggen även att bli en del tankar och upplevelser kring denna fantastiska resa som jag och J påbörjat :-) Det skall bli kul att kunna gå tillbaka om några år och minnas hur jag upplevde den här tiden :-)

♥ Caroline ♥

Bilden är lånad från cache.spreadshirt.net