7 augusti 2008

Skötväskor...

Dagens fynd


* Skip Hop Pronto (Bubbelgum)
* Skip Hop Dash Deluxe (Kol)

Att hitta den perfekta skötväskan har inte varit helt lätt... Jag vill ha en skötväska som är:
- lätt och smidig att sätta fast på en bugaboovagn (redan där diskvalificerar sig ett antal...)
- funktionell och rymlig
- snygg

Jag har kikat runt såväl på olika hemsidor som i flertalet butiker i Stockholm och inte känt att någon skötväska varit 100 % rätt men häromdagen slog jag i alla fall till på två olika varianter från Skip Hop (beställde dem hos Pippilotta). Anledningen till att jag valde dem är framförallt att jag tror att de funkar bra att hänga på vagnen (den mindre av dem skall jag iof ha under vagnen när man inte behöver ha med sig så mycket grejor ut). Det känns som att de är ett bra val även om de kanske inte är de mest glamorösa skötväskor man kan hitta ;-)
Sjuksköterskestudenten

Jag hade en Skiphop i duo denim och tyckte om att den funkade helt OK, dock var den ngt otymplig plus att det fanns väldigt lite plats i den. Men det finns säkert många andra bra modeller av Skiphop.Har du sett denna?http://pippilotta.jetshop.se/pubimages/large/diaperbags105.JPGFinns för 2495:- sek på http://pippilotta.jetshop.se

Sjuksköterskestudenten

Länken verkar inte funka men kolla på Diaper Bag-Girl...

Caroline

Tack för tipset, den var jättefin! Gillar verkligen de rosa detaljerna. Jag hoppas dock på att Skip Hop-väskorna funkar bra, annars får jag kanske slå till på en tredje skötväska framöver ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress