2

Hyperaktiv

Ikväll har jag farit omkring i lägenheten som en duracellkanin, hög på amfetamin eller något... Anledningen: jag drack två kaffe latte i rad för några timmar sedan och av någon anledning tål jag bara kaffe i verkligt små doser - annars får jag någon slags koffeinöverdos och funkar inte normalt förrän typ nästa dag. Smart av mig att dricka så mycket just idag när jag ska upp klockan sex i morgon och förhoppningsvis vara pigg och fräsch på jobbet hela dagen. Om jag överhuvudtaget somnar innan dess får jag nog vara glad.... För någon vecka sedan drack jag en kopp thé på kvällen och låg sedan vaken till fyra på morgonen, inte roligt!!

Annars har det varit en riktigt skön söndag, har fixat en del hemma samt umgåtts med T hela eftermiddagen. Vi käkade lunch, shoppade och tog en långfika. Jättemysigt.

Nu ska jag betala räkningar, packa upp det sista från semestern, ta en lång dusch och fixa lite annat. Återkommer kanske med ett ytterligare tillägg under kvällen/natten om hyperaktiviteten håller i sig ;-)

♥ Caroline ♥

 

Liknande inlägg

Kommentarer:

1 gabbi:

skriven

det fins supergått roibus te som är rött te utan kofeine. det fins vaniljsmak i lösvikt. super gått. och du kan sova lungt hela natten :-D

2 Caroline:

skriven

Tack för tipset, det skall jag verkligen prova. Hoppas att ni hade ett lyckat kalas härom dagen för C. Tyvärr blev i kvar i lägenheten hela kvällen så vi hann ju aldrig komma.
Kram!

Kommentera här: