2

Hemkomna - hålögda men annars vid gott mod

Efter cirkus 27 timmar från det att vi lämnade hotellet igår är vi nu åter hemma, ganska slitna men det mesta har gått smidigt med resan. Det enda egentliga irritationsmomentet var/är att vi köpte upp oss på en del sprit i Dubai - den ligger nu i en soptunna vid säkerhetskontrollen i Frankfurt... vi trodde att det var ok med obrutna flaskor som man köpt på taxfreen men icke sa nicke, störande men inte mycket att göra åt... Men som sagt så har resan hem flytit på bra och det är faktiskt ganska skönt att vara hemma igen (även om det inte var så upphetsande att komma ut i ett minusgradigt snö/slask-prytt Sverige efter alla underbara kvällar med 25-30 grader i Thailand).

Nu går dock ögonen i kors så jag skall hoppa i säng nu, skriver mer i morgon. Sov gott och skön onsdagskväll!

* Caroline * 

Liknande inlägg

Kommentarer:

1 gabbi:

skriven

skönt att ni har landat nu.
men varför får man inte ha med sig spriten? det hajar jag inte????
kallaset gick jättebra i lördags, en kanon god tårta blev det och fina presenter.
ni har två små julklappar här och hemta, hoppas ni vill komma snart och få dom.

kram

Dis saknar er.

2 Caroline:

skriven

Det är nya regler efter att några idioter i England försökte smuggla på bomber i flytande form på flygplan i höstas. Nu får man bara ha max en dl vätska med sig såvida man inte köpt taxfree inom EU och ska vidare till annat EU-land.

Vad kul att kalaset var lyckat, pussa de små sötnosarna från mig :-) Vore roligt att ses snart, var längesedan nu. Kram!

Kommentera här: