Jobbkursen blev intressant på många sätt...

publicerat i Carolines jobb;
Ibland blir det inte som man tänkt sig... och det är ju ganska härligt faktiskt :-) Jag har varit på kurs i två dagar och väl hemkommen kan jag säga att det blev en sociopsykologisk studie snarare än vad jag innan trodde - första tillfället av fem på en jobbrelaterad 5-poängsutbildning (7,5 poäng enligt nya systemet om man skall vara noga) i personligt ledarskap.

Redan tidigt igår märktes det av ett missnöje bland vissa deltagare riktat mot kursledaren pga. brist i struktur och tydlighet. Då dessa deltagare var rättframma, modiga och ärliga med sina känslor har en stor del av dessa två dagar ägnats åt synpunkter och feedback på kursledarens sätt att leda gruppen samt olika diskussioner som har uppstått därigenom.

Så efter två dagars internatutbildning känns det inte som om någon av oss deltagare har fått med oss speciellt mycket specifik kunskap hem som kan relateras till kursinnehållet men däremot har vi blivit en vital och redan tight grupp samt att det varit spännande att följa alla gruppmedlemmars ställningstagande och roller samt, inte minst, kursledarens reaktioner och förhållningssätt gentemot gruppen. Spännande!