Stackars lilla mig...

publicerat i Personligt;
Idag var inte vilken dag som helst för mig... jag har blivit opererad, en ganska litet ingrepp i och för sig men ändå... Jag har opererat bort en tumör som med största sannolikhet var godartad men läkarna vågade inte chansa och ansåg att det var lika bra att ta bort den.

Jag har haft en del kontakt med läkarvården genom åren och har till största del väldigt positiva erfarenheter därifrån. Är det inte fantastiskt med den delen av vårt välfärdssystem, att vi har rätt till (förhoppningsvis) snabb och effektiv vård. Jag betalar gärna så pass hög skatt som vi har i Sverige om pengarna används till vården, omsorg, skola, infrastruktur m.m.

Eftersom jag blev sövd har jag varit ganska dåsig under dagen men nu känner jag mig pigg igen. Snart kommer min kompis/J:s syster med pojkvän, det skall bli jättekul. Ikväll blir det hämtmat och film och i morgon skall vi åka på en 24-timmars kryssning till Mariehamn, fick en gratisresa på jobbet så då bestämde vi att åka när de ändå är här uppe. Det skall bli roligt, tyvärr får väl jag vara en panelhöna under kvällen när de andra shakar loss pga. operationssåret. Det är ju lite trist men that´s life :-)

Ha en skön kväll och helg, kram!

* Caroline *