Snart ringer vi in det nya...

publicerat i Personligt;
Tillbaka i Stockholm igen. Det känns ganska skönt även om jag redan saknar Göteborg lite grann, hoppas jag kan åka dit en långhelg i februari. I kväll skall jag ta det lungt, packa upp och eventuellt ta ett bad. Morgondagen blir ganska hektisk med tanke på att jag skall köpa en nyårsoutfit, handla till middagen (jag och J ansvarar för förrätten) samt storhandla och fylla upp skafferiet hemma innan jobbet drar igång igen på tisdag.

Hoppas verkligen att vädret blir lite mer nyårslikt imorgon, idag fick jag ångest så fort jag rörde mig utanför bilen (eftersom det är där jag tillbringat största delen av dagen...). Nyårsnatten skall enligt mig vara kall och stjärnklar och gärna upplyst av orörd pudersnö (känns av någon outgrundlig anledning inte som att morgondagen kommer att bjuda på detta väder...).

Nu blir det blåbärskräm samt äggmacka till middag, kanske inte den mest optimala middagsmaten men med tanke på att det blev (as usual) Mc Donalds i Mjölby på väg hem från Göteborg så får det bli något lättare att äta nu. Mitt nya liv börjar dock inte förrän på tisdag :-)

Ha en skön lördagskväll (känns verklligen inte som lördag idag tycker jag...)

* Caroline *